Site Admin

Over Prictical Solutions

Prictical Solutions richt zich zoals de naam aangeeft op het bieden van praktische oplossingen in ICT. De eigenaar Rick Peters is sinds 1990 werkzaam in de ICT op het gebied van ICT Consultancy in de breedste zin van het woord en heeft de laatste 10 jaar een ruime ervaring opgebouwd als informatie / enterprise / solution architect voor diverse grote overheidsorganisaties en projecten. Met gebruik van deze ervaring gaat Prictical Solutions op zoek naar oplossingen die op een eenvoudige manier zonder grote aanpassingen organisaties kunnen ondersteunen bij waar het echt om draait, namelijk de business en niet de ICT.

Het in september afgesloten partnerschap met Business Catalyst (een Adobe Group Company) is daarvan het eerste produkt. Prictical Solutions is er van overtuigd dat het Business Catalyst product unieke eigenschappen heeft die het geschikt maken om zonder zorgen over techniek in te zetten voor organisaties die willen dat een website meer is dan alleen maar een kostenpost. Organisaties die behoefte hebben aan een online organisatie die rendement opbrengt in plaats van een website die alleen maar kosten met zich meebrengt.

Prictical Solutions richt zich daarbij op commerciële en niet commerciële organisaties die in staat willen zijn om met een complete geïntegreerde oplossing hun online organisatie op te kunnen zetten.

De activiteiten van Prictical Solutions varieren daarin van de wederverkoop van het produkt, de inrichting van het produkt, ondersteuning en het relaiseren van uitbreidingen op het produkt. Prictical Solutions kan ook ondersteunen bij het creëeren van een eigen unieke huisstijl voor uw online business en werkt daarvoor samen met het designbureau TrollyTown uit Brummen. De geboden oplossing is echter zo flexibel dat een eventueel reeds ontwikkelde huisstijl voor uw huidige website (gebaseerd op XHTML standaarden en CSS) eenvoudig gemigreerd kan worden naar Business Catalyst. Prictical Solutions kan u daarbij perfecte ondersteuning bieden tegen een concurrerend tarief.